Leica C

Leica C er en helt ny linje av kompaktkameraer fra Leica som forener eleganse og stil med høy digital ytelse.

Med sitt unike design er Leica C det perfekte motetilbehør til ethvert antrekk, og diskret størrelse gjør at kameraet får plass i en liten håndveske. Leica C kommer i to farger, mørkerødt og lyst gull, et spennende og uvanlig fargekonsept til Leica å være, og både kamera og tilbehør kommer i førsteklasses materialer og er vakre som smykker.

 

Høydepunkter
Leica C er et lekkert blikkfang som leverer fremragende bildekvalitet takket være sofistikerte funksjoner som gjør fotograferingen både spontan og fleksibel. De tekniske spesifikasjonene er solide, med et zoom-objektiv som tilsvarer 28-200mm i 35mm-format og en stor sensor på 12 megapiksler. Dette er ideelt for mange ulike fotografiske situasjoner og gir rike og detaljerte bilder med et vell av muligheter for kreativ utfoldelse. Det eksepsjonelt raske objektivet kan fange inn motiver under krevende lysforhold, som den mystiske atmosfæren i skumringen eller en romantisk middag med levende lys. Bilder og videoer kan deles trådløst rett fra kamera til smarttelefon og nettbrett.

 

Individuell design
Designet på Leica C understreker den sofistikerte og slanke elegansen, og er utviklet av Audi Design Team. Audis profesjonelle tilnærming og kompetanse for nyskapende design gir både Leica C og dedikert tilbehør et helt unikt preg samtidig som kameraet er lett og ligger godt i hånden. Leica C kommer i to farger, mørkerødt og gull, og fremhever din unike stil og individualitet, noe som kan understrekes ytterligere gjennom det kreative tilbehøret med spennende detaljer i eksklusive materialer. Uansett om det er shoppingtur, storbyferie, gallamiddag eller musikkfestival – med Leica C blir alle spesielle anledninger litt mer glamorøse.

Optimal zoom
Leica DC Vario-Summicron 6-42,8mm f2-5.9 ASPH er et 7× zoomobjektiv som er meget allsidig og ideelt til alle typer fotografering, fra intime portretter til spektakulære landskapsbilder. En programmerbar fokusring på objektivet gir ytterligere kreativ frihet. Kombinasjonen av Leicaoptikk med høy presisjon og en stor sensor, gir fremragende bildekvalitet og sylskarpe bilder med strålende, naturlige farger, klarhet og kontrast. Den raske autofokusen og et kontinuerlig opptaksmodus med opptil ti bilder per sekund, fanger selv de minste detaljer.

 

 

Trådløs overføring
Leica C er det første kompaktkameraet fra Leica med integrert Wi-Fi og NFC-modul (Near Field Communication). Nå kan bilder og filmer overføres trådløst til smarttelefon og nettbrett via en WLAN-tilkobling. Last ned Leica C Image Shuttle-app og installer den på din iOS- eller Androidenhet for å aktivere denne funksjonen. Appen gir i tillegg ekstern kontroll av kameraet fra en smarttelefon eller nettbrett – noe som er spesielt praktisk for remote-release fotografering og fotografering med selvutløser.

Full HD-video
Video i Full HD åpner opp enda flere kreative muligheter. Skjermen på 3″ gir full kontroll over eksponering og innspilling. Den innebygde søkeren er en uvurderlig hjelp når omgivelsene er lyse. Både filmer og stillbilder kan etterbehandles med kreative effekter direkte i kameraet, eller med Adobe Photoshop Lightroom profesjonelt bildebehandlingsprogram som følger med Leica C.

 

Tilbehør
Som det perfekte supplement til det elegante og unike designet til Leica C, tilbys spesialutviklet og matchende tilbehør. Utvalget har i dag fem forskjellige modeller som alle kommer i mørkerød eller gull utførelse.

 

Leica C-Clutch er en elegant clutch-veske med bærerem som tilbyr to separate rom med god plass til kamera og andre personlige eiendeler.

 

Leica C-Twist wrap-around veske monteres i stativfestet på undersiden av kameraet og lukkes elegant med magnetlås.

 

Leica C-Snap har et unikt og personlig design med en uvanlig og iøynefallende materialblanding av hard plast og elastisk silikon, noe som også gir optimal beskyttelse mot riper og støt.

 

Leica C-Pouch er en elegant veske med et lekkert omslagsdesign i mykt, svart lammeskinnsnappa.

 

Leica C-Case er en elegant veske i sort skinn med lyse kontrastsømmer komplett med matchende bærestropp. Takket være den magnetiske låsen, kan vesken åpnes og lukkes raskt og sørger for at kameraet alltid er klart for action i løpet av sekunder.

 

Leica C-Hand Strap kommer i myk og smidig Alcantara som et supplerende premiumtilbehør, og gir optimal bærekomfort.

 

Siste versjon av Adobe Photoshop Lightroom følger med kameraet.
Kameraet er tilgjengelig fra oktober 2013.
Leica C-Pouch og C-Snap er tilgjengelig fra desember.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s