Manfrotto 190 serien

Den nye 190 serien er en unik stativserie som er kompakt og enkel å ha med seg. De tilbyr ultra-allsidige innstillinger som gjør det lettere å slippe fantasien og kreativiteten løs – til enhver fotograf.

Solid og rask å sette opp:

De nye 190 stativene er enklere å plassere og justere. Takket være det nye Quick Power Lock designet. QPL er ultra rask – alle låsene på hver ben kan med enkelhet frigjøres med en hånd og i en enkel bevegelse.

Kreativitet:

Den nye 90 ° midtkolonnen har en imponerende mekanisme. Dette er nøkkelen til de nye 190 stativene. De er betydelig mer kompakte. Den nye vertikal-horisontal kolonnemekanismen er skjult inne i tripoden. I kombinasjon med den splitter nye flat topp platen for midt-kolonnen, reduserer den nye PRO mekanismen betraktelig den totale lukket lengden på stativet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s