Nikon Df, vintage-inspirert speilreflekskamera

Nikon Df er et helt nytt speilreflekskamera som er inspirert av Nikons klassiske 35mm-kameraer.
Teknologien er derimot hentet fra de beste proffmodellene. Nikon Df ser ut som et klassisk Nikon speilreflekskamera i 35mm-format, men har en allsidighet og en bildekvalitet som de eldre klassiske kameraene bare kunne drømme om.

Nikon Df har nemlig samme bildesensor som flaggskipet Nikon D4. Nikon Df er det letteste av Nikons kameraer i FX-formatet samtidig som det har påliteligheten og robustheten som forventes av et avansert Nikon-kamera.

Kameraet har en vippbar hendel for lysmålerkobling som betyr at klassiske Nikkor-objektiver kan brukes på kameraet. Nikons objektiver er kjent for sin optikk i hele verden, og feirer i år hele 80 år. Fram til nå har det ikke vært mulig å bruke de eldste Nikkor-objektiver på moderne DSLR-kameraer på en enkel måte, men NIkon Df gir deg denne muligheten.

En matchende retroutgave av det populære Nikkor-objektivet AF-S 50mm f1.8G følger med kameraet. Dette er et av de mest populære objektivene med fast brennvidde i Nikons sortiment takket være lett og kompakt konstruksjon, samt den gode lysstyrken på f1.8. Med Nikons trådløse mobiladapter WU-1a kan du overføre bilder direkte fra Nikon Df til din smarttelefon og nettbrett.

Kjernen i fotografering ligger i følelsen og gleden av det å forevige motiver, noe du virkelig finner i nye Df, kameraet som appellerer til hengivne fotografer og de som liker klassisk design. Kombinasjonen av stilren retrodesign og profesjonell teknologi gjør dette kameraet unikt.

VBA380K001 NikonNikon Df kit svart Med AF-S Nikkor 50mm f1.8VBA381K001 NikonNikon Df kit sølv Med AF-S Nikkor 50mm f1.8
Nikon Df kit svart – Med AF-S Nikkor 50mm f1.8
Nikon Df kit sølv – Med AF-S Nikkor 50mm f1.8

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s