PhotoCamp 2014

PhotoCamp gjennomfører sitt 4. arrangement i Oslo 13. -16. november 2014. Denne gang i Interfotos lokaler i Drammensveien 130.

Ideen bak PhotoCamp er å inspirere og samle alle med lidenskap for fotografi til møter med toneangivende fotografer fra inn og utland. Også denne gang har vi klart å få tak i foredragsholdere som alene er verdt et Oslobesøk. – Fotografer som både visualiserer og forteller om mangfoldet innenfor fotografi gjennom sine egne prosjekter og erfaringer. For første gang legges arrangementet til Interfotos nye lokaler på Skøyen i en noe mer konsentrert utgave enn hva som er gjort tidligere. Det betyr at miniseminar, workshop og messe skjer på dagtid, mens hovedforedragene legges på kvelden for at flest mulig skal kunne få plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s