Vinterseminar-2015

25.01.15 – 26.01.15

Bransjens viktigste arena for å gi profesjonelle fotografer viktig kunnskap og inspirasjon til å utvikles seg og sin forretning i et stadig mer krevende og presset marked.  

Vi følger opp suksessen fra vinterseminarets 10års jubileum for 2 år siden og arrangerer en ny stor aktivitetshelg på Gardermoen for fotografer fra hele Skandinavia. Dagene er fylt opp med spennende, nyttige og inspirerende kurs, workshops og foredrag. Det unike med Lundeby sitt «Vinterseminar» er at salg og markedsføring står sentralt i mange av kursene slik at du som profesjonell fotograf skal få konkrete tips og ideer til å utvikle deg og ditt firma.

Motto er derfor at dette Vinterseminar skal være din mest lønnsomme investering for året. Lundeby og Interfoto er hovedarrangører og vil ha store utstillinger med nyheter og spesialtilbud under dagene. Sammen representerer Lundeby og Interfoto alt fra det tekniske utstyret du trenger til ferdig bilder presentert i produkter på lekre måter.
Søndag kveld har vi dessuten en spennende paneldebatt, hvor vi diskuterer hva som skal til for å få en god fremtid som fotograf. Som bransje er vi avhengige av at våre kunder tjener penger. Med det som bakgrunn er vi stolte av å ha arrangert Vinterseminaret nå i 12 år og at dette er blitt bransjens viktigste arena for å gi profesjonelle fotografer viktig kunnskap og inspirasjon til å utvikle seg og sin forretning i et stadig mer krevende og presset marked.

Årets foredragsholdere gir en god kombinasjon av de som inspirerer deg til å starte med nye fotograferingskonsept og de som er svært gode på salg av produkter.

pameld

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s