Vernissage S. Manneraak 28. April

Kunstneren S. Manneraak åpner en utstilling på Steen & Strøm magasin den 28. april i lokalet mellom Gucci & Hermes i første etage.

Verkene som henges på Steen & Strøm er en kombinasjon av foto og maling med motiver og inspirasjon fra en karriere som reisende i motefotografi. Utstillingen på Steen & strøm er også en oppvarming mot en større utstilling i Chelsea i New York til høsten.

Følg Manneraak mot NY!

sveinbringsdal

Fotokunstneren S Manneraak bygger seg et navn i kunstverden etter flere år som motefotograf med klienter over hele verden. Etter å ha satt mange og dype spor i det kommersielle landskapet, ønsker Manneraak å restarte med nytt navn og en friere innstilling til bilder og konsepter. «Jeg har lenge ønsket å jobbe friere og med rene kunstprosjekter og nå er tiden moden», sier han. Etter å ha debutert på høstutstillingen i 2004, samt gjennom årene holdt flere separatutstillinger i inn- og utland, er det ikke en helt uerfaren kunstner som nå lanseres. «Jeg ønsker å starte med blanke ark og bygge videre på karrieren uten å se for mye bakover når jeg nå lanserer mine nye verk, og signerer derfor mine kunstprosjekter med mitt andre familienavn; Manneraak».

S. Manneraak arbeider mot en større utstillinger i til høsten i New York. Det samarbeides også med Steen & Strøm magasin i Oslo om et pop up Manneraak galleri i lokalet mellom Gucci og Hermes. Salget mot private og offentlige samlinger her hjemme i Norge er startet og statsminister, næringsminister og ordfører i Bergen er blant dem som har hengt en Manneraak på veggen etter et bestillingsverk fra Bergen Næringsråd. Statoil, Vestfold fylkeskommune, Preus AS, Lofotr/Museet i Borg, samt en rekke private kunstsamlere og investorer har også investert i verker.

«Jeg ønsker at jeg og teamet mitt skal være tilgjengelig for kjøperen og bistå med helheten rundt kunstkjøpet. Det er viktig for meg at kunden får et verk som fungerer i hjemmet deres eller som utsmykning i offentlige eller private bygg. Vi har også vårt eget rammeverksted som har det meste av moderne løsninger for de fleste vegger», sier kunstneren.

Manneraak arbeider mot to hovedretninger. Den ene retningen gjenspeiler erfaringene fra årene som motefotograf og er en videreutvikling av motefotografi, men med fokus på collager, samt en blandingsteknikk med kunstprint/lerret, maling og noe metallpapir. Denne kolleksjonen egner seg godt i moderne boliger og kontorer.

Den andre retningen er Nordisk natur, hvor også blandingsteknikk er fremtredende. Naturkolleksjonen egner seg også i moderne lokaler, samtidig som den også passer i mer tradisjonelle miljøer som for eksempel fritidsboliger og hytter på fjellet.

I tillegg eksperimenterer Manneraak også med andre media og utrykk som blant annet film, skulpturer og grafikk. Se eksempler på websiden: www.manneraak.com

Manneraak ønsker deg også hjertelig velkommen til en visning i atelieret. Dersom ønskelig, kommer han også hjem for privat visning.

Og Ikke minst; Velkommen til stor salgsutstilling i Chelsea i New York til høsten.
Vi vil gjerne få invitere på vernissage hos Steen & Strøm i Oslo den 28. April.

Send mail til manneraak@manneraak.com for å komme på gjestelisten

Meld deg opp på nyhetsbrev her: http://goo.gl/3Vozvi , så du er sikker på at du får invitasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s