Uncontaminated

Interfoto er en av hovedsamarbeidspartnerne under UNCONTAMINATED, Norges første Fashion Art Festival.

Interfoto har valgt å samarbeide med Oslo Fashion Art Festival under UNCONTAMINATED, en to-dagers festival på Aker Brygge og Tjuvholmen 8.-9. oktober. Arrangementet fusjonerer mote og kunst med utstillinger, samtaler, pop-up arrangementer, konserter og FASHION ART NIGHT OUT. – UNCONTAMINATED er en spennende festival som vi ønsker å være en del av. Vi deler interessen for foto og kunst, og vi mener det er viktig å skape et samlingspunkt mellom Interfoto fotografer og kunstnere. Det er interessant å se hvordan kunstmiljøet i Norge beveger seg mer mot digitale utskriftsløsninger, og hvordan fotografiet nå blir betraktet som kunst i flere gallerier.

Interfoto har printet ut kunstverkene på følgende utstillinger;

  • Edda Gimnes – EDDA GIMNES POP-UP EXHIBITION. JENNY HEMSTADSGATE, AKER BRYGGE, Møt Norges neste motetalent som har fått enorm international oppmerksomhet; valgt ut som en av ti «Fresh-Out-Of-Fashion-School Designers to watch» av New York Times
  • Falck – FALCK EXHIBITION LIFELESS BRYGGEGATA 5, AKER BRYGGE
  • Choke – CHOKE EXHIBITIONLANDGANGEN 4, AKER BRYGGE –  @BETRAYAL_JUNKIE og HENRIK ULDALEN
  • Everything Magazine Launch (Mardou&Dean) – MARDOU&DEAN EVERYTHING! New Yorker BEN STURGILL, favorittstylisten til Mark Gonzales, Chloé Sevigny og Tony Cox, lanserer magasinet EVERYTHING i kaffebaren. SNEAK-preview av den eksklusive håndmalte PLANCKIAN LOCUS kolleksjonen
  • Recent Paper – RECENS PAPER EXHIBITION Cubeutstilling, RECENS PAPER EXHIBITION, JENNY HEMSTADSGATE, AKER BRYGGE

Interfoto har også lånt ut både foto- film og lysutstyr som blir brukt under hele festivalen og under Live Streaming.

Mote møter kunst
Den gjensidige fascinasjonen mellom mote og kunst har i stigende grad stimulert kreativitet, flyttet grenser og skapt nye dialoger på tvers av fagfelt. En ny generasjon kunstnere fra den digitale arenaen utfordrer reglene, strukturene og interaksjonen mellom mote og kunst gjennom sine kompromissløse visuelle uttrykk.

– Vi er svært glade for at Interfoto har vært en sterk bidragsyter, både i produksjon av bilder og utlånsutstyr som gjør det mulig for oss å  Live Streame Sølve Sundsbø foredrag samt filme behind the scenes under hele festivalen.

Aldri har så mange samarbeider og nye uttrykksformer sett dagens lys. Målet ved festivalen er å belyse den spennende interaksjonen mellom kunstfotografer og moteskapere som preger vår samtid, forteller Hilde Pettersen Reljin, en av initiativtakerne til festivalen i Noione.

Uncontaminated – official page:
uncontaminatedoslo.com

Se Uncontaminated talks her:
ustream.tv/channel/bilder-nordic-live

Program Fashion Art Night out map:
uncontaminatedoslo.com/fashion-art-night-out

2015-uncontaminated

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s