Interfotokatalogen

Kjære leser I denne katalogen har vi samlet alle våre viktigste produkter.Vår intensjon har vært å lage produktpresentasjoner som er tiltalende, fagmessig korrekte og interessante. Vi ønsker å bidra til at du enklere finner de rette verktøyene til dine behov, og at vi kan hjelpe deg med å ta gode beslutninger når du skal velge utstyr. I tillegg til informasjon om produktene, inneholder katalogen lesestoff som vi håper kan stimulere og interessere deg som fotograf. Interfotos målsetting er å være den mest komplette og mest kompetente totalleverandør av profesjonelt foto- og videoutstyr samt tilbehør. Vi håper derfor at katalogen kan bli et nyttig verktøy for alle våre kunder, og at du finner gode svar på spørsmålene du kanskje har. God lesning og lykke til med bruken av katalogen! Med stolt hilsen fra oss i

Fotograf  Thomas Morel er fotografen bak coveret på katalogen vår.
Les historien bak fotografiet her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s