En dag med naturfotografen Roger Brendhagen

20 april hos Interfoto kan du møte fotografen som får samme glede av å fotografere dompap på Snåsa som å møte emu i Australia.

Naturfotograf Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i en spennende verden ved hjelp av objektiver. Han viser bilder og forteller om sine reiser og ekspedisjoner. Der de fleste rygger vekk fra for eksempel giftslanger og kvelerslanger, går han tett på og tar makrobilder. Du vil få generelle tips og praktiske råd i makro- og naturfotografering.

Photo- Roger Brendhagen-1-10 2Foto: Roger Brendhagen

PROGRAM – Onsdag 20 april 2016
12:00-15:00 Roger har med seg alt utstyret han bruker, så benytt sjansen til å slå av en prat med ham før foredragene
15:30-16:30 Foredrag: Fototips fra A til Å
17:00-19:30 Fotoforedag: Naturfotografering

Alt er gratis. Hjertelig velkommen!

20110802-DSC_9378Foto: Roger Brendhagen

Roger Brendhagen holder en rekke kurs og workshops innen makro – og naturfotografi. Han har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske publikasjoner. Han har hatt flere utstillinger de siste årene, med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. Når Roger ikke er ute å reiser er han ofte å finne på Dovrefjell, som er hans andre hjem. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev. Han er tilknyttet Nikon og har vært Nikon-ambassadør i snart 10 år. brendhagen.com

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer Legg til din

 1. peter kippersund sier:

  prøver og bestille ,lerke med rype og en med stor okse,men finner ikke helt fram
  p

  Liker

 2. Interfoto sier:

  Hei Peter, Dette arrangementet ble holdt i 2016, men tusen takk for interessen. Hvis du ikke allerede mottar nyhetsbrev fra oss, så meld deg gjerne på Interfoto nyhetsbrev. Da får du info om bl. a. arrangementer litt før alle andre. https://interfoto.us2.list-manage.com/subscribe?u=ebc6a89e9fd4383fdbb7c5c30&id=c61ee41365 Mvh. Interfoto

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s