Fotokurs i Norge

1

Bli kjent med fotoutstyret og lær de smarte knepene av en proff.

Classic Norway Hotels, i samarbeid med Thomas B. Eckhoff og Interfoto, arrangerer en serie med foto workshoper i år. Her vil du lære mer om hvilke muligheter som ligger i moderne digitale kameraer, ofte mye mer enn du er klar over, og samtidig få enn innføring om spesielle fototeknikker i temaer som natur, dyreliv, landskap, natt og nordlys.

Vi har satt sammen et komplett program med kurs, overnatting og måltider, slik at kursdeltagerne kan fokusere på det faglige og sosiale innholdet. Å møte andre med felles interesse for å dele og utveksle erfaringer, er en viktig del av workshopen.

Kurset ledes av Thomas B. Eckhoff som har 30 års erfaring som fotograf og har en stor spennvidde i kunnskap og erfaringer. Classic Norway Hotels har moderne hotell, havstuer og autentiske rorbuer i noen av de vakreste delene av Norge der du kan miste pusten av naturopplevelsene rett utenfor døren. Interfoto er Norges mest velassorterte totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr og vil være en viktig støttefunksjon når det gjelder spesialtilbud på fotoutstyr for kursdeltagerne, samt tilgang til å få «kjenne på» og testet ut forskjellig utstyr i løpet av workshopen.

BEHERSKE KAMERAET

Formålet med kurset, er at du skal bli en bedre fotograf. Hvem kan vel lære deg det bedre enn den profesjonelle fotografen som har samlet erfaringer helt fra han bygget mørkerom på gutterommet for 35 år siden. Han har vært med på en rivende utvikling siden den gang, og flyttet mørkerommet inn i datamaskinen ca. år 2000. Det gir en samlet kompetanse som er helt unik. 20 år med film og fremkalling, og 15 år med datamaskin som mørkerom. Les mer…

Ha med!

Turklær for sesong.

Varme klær for vinter.

Eget fotoutstyr, helst DSLR med de objektivene du liker best. Lurt å både ha med vidvinkel og tele.

Stativ

PC/MAC. Om du ikke har Adobe lightroom på maskinen din, foreslår jeg at dere laster ned gratis prøveversjon fra Adobes hjemmesider før du reiser. Den virker i 30 dager.

Interfoto sender med objektiver og div utstyr som du får prøve på våre workshop.

KONTAKT

Har du spørsmål om det faglige innholdet i kursene, kontakt kursleder Thomas B. Eckhoff – Mobil 911 91 454 – thomas@thomaseckhoff.no

For å holde en høy kvalitet på kursene, har vi bestemt oss for maks 15 deltagere.

 

GEIRANGER 09. – 12. juni 2016

Et lite stykke Norge. Utsikten du kan miste pusten av, den vi alle kjenner som en del av vår kulturarv. Bratte fjell med aktivt jordbruk stuper rett ned i fjorden. De sju søstre, Ørnesvingen, Flydalsjuvet og Skageflå. Uansett hvor du snur deg i Geiranger, så er det ikoniske bilder å ta.

Ikke uten grunn at Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvliste. Vi har Hotell Utsikten som base for vår fotoworkshop, og drar samlet og hver for oss på fotosafari. Vi drar innom Westerås gård, og ser sauer, geiter og lama beite fritt i fjellsiden, og tar oss opp til Storsæterfossen. Her er det bare å fråtse i fantastiske motiv.

4 dager fotoworkshop med 3 overnattinger og frokost inkludert: NOK 9.900,- Maks antall på kurset er 15 personer.

Vi har vår base på det sjarmerende og historiske Hotell Utsikten – Geiranger , som ble bygget ca.1891.

Ved bestilling betaler du et depositum på 1.535,- kr. for å sikre deg plass. Restbeløpet skal betales 3 uker før kurset starter. Du får en påminnelse på dette.
BOOK NOW-Small.png

NYVÅGAR LOFOTEN 16.- 19. september

Det sies at å bo her, er som å ha et lite hus i Lofoten. Idyllisk plassert i det historisk viktige området Storvågan, like ved Lofothavet. Her får du lyst å ta frem kameraet i det du går ut av døren.

Vi blir ute og fotograferer til lenge etter blåtimens magiske lys for å få med oss mektige stjernehimler og å jakte på Nordlyset som gjerne har begynt å danse på denne tiden av høsten. Vi drar på spennende utflukter til det levende fiskeværet Henningsvær og vakre Gimsøy i Østre Lofoten.

4 dager fotoworkshop med 3 overnattinger og frokost inkludert: NOK 9.900,-

Vi bor og har vår base på Nyvågar Rorbuhotell
BOOK NOW-Small.png

REINE LOFOTEN 22. – 25. september 2016

Selve kronjuvelen i Lofoten. Et vakkert, men levende fiskevær, som er blitt et av de mest ettertraktede reisemål for fotografer og fototurister fra hele verden.

Her kan vi utnytte mulighetene og gå turer på Reinebringen, padle inn Kjerkefjorden, eller bare ta en svipptur bort på Hamnøy og Sakrisøy og fange lyset med fjord og bratte fjelltopper. Høsten kan by på noe av det vakreste lyset du får i Lofoten.

Vi har base i Reine Rorbuer, et anlegg med orkesterplass til Olstind og Reinebringen.

4 dager fotoworkshop med 3 overnattinger og frokost inkludert: NOK 9.900,-

Vi bor og har vår base på Reine Rorbuer

BOOK NOW-Small.png

GEIRANGER 29. sep – 02. oktober 2016

Et lite stykke Norge. Utsikten du kan miste pusten av, den vi alle kjenner som en delav vår kulturarv. Bratte fjell med aktivt jordbruk stuper rett ned i fjorden. De sju søstre, Ørnesvingen, Flydalsjuvet og Skageflå. Uansett hvor du snur deg i

Geiranger, er det ikoniske bilder å ta. Ikke uten grunn at Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvliste. Vi har Hotell Utsikten som base for vår fotoworkshop, og drar samlet og hver for oss på fotosafari. Vi drar innom Westerås gård, og ser sauer, geiter og lama beite fritt i fjellsiden, og tar oss opp til Storsæterfossen. Her er det bare å fråtse i fantastiske motiv.

4 dager fotoworkshop med 3 overnattinger og frokost inkludert NOK 9.900,-

Vi har vår base på det sjarmerende og historiske Hotell Utsikten – Geiranger , som ble bygget ca.1891.

BOOK NOW-Small.png

HUSTADVIKA ATLANTERHAVSVEIEN 3. – 6. november 2016

Hustadvika gjestegård ligger er en av de trygge havnene mot et av de mest dramatiske kyststrekningene i Norge. På dager med mye vind, kan du virkelig kjenne på naturkreftene og forstå hvorfor dette er blandt de mest fryktede områdene blandt sjøfolk.

Gjestegården ligger rett ved Atlanterhavsveien med muligheter for flotte utflukter og spennende motiver. Er vi «heldige» med været, kan vi få vind opp i storm her på høsten, og kan jobbe med å fange de dramatiske bølgene som slår over Storseisundbrua. På godværsdager er det bare å nyte det vakre kystlandskapet

Farstadsanden like ved, tiltrekker surfere fra hele landet, og byr på mange spennende fotomuligheter, både action og landskap. Fjellet Stemshesten er et kjent landemerke her ute, og gir en flott bakgrunn som sender tankene til Lofoten.

4 dager fotoworkshop med 3 overnattinger og frokost inkludert NOK 9.900,-

Vi har vår base på Hustadvika Gjestegård

BOOK NOW-Small.png

NUSFJORD / REINE LOFOTEN 2.-5. februar 2017

Solen har akkurat rukket å komme tilbake her i arktiske Lofoten, og vi kan glede oss over muligheten til å oppleve spektakulære solnedganger, blåtimen og dansende Nordlys mot dypblå stjernehimmel.

Vi skal utforske intime Nusfjord og verdenskjente Reine med ikoniske Olstinden som stiger majestetisk opp fra ramsalte Reinefjorden. Koselige rorbuer krydrer det vinterhvite landskapet omkranset av spisse fjelltopper fra Reinebringen inn mot Kjerkfjorden og ut til Hamnøy.

Den dedikerte landskapsfotografen vil elske å utforske mulighetene som byr seg i disse idylliske fiskerlandsbyene i det pittoreske øyriket Lofoten. Her er vi også innenfor rekkevidde av Hauklandsanden, Uttakleiv, Flakstad og Rambergstrendene for spennende fotoutflukter.

4 dager fotoworkshop med 3 overnattinger og frokost inkludert NOK 9.900,-

Vi har vår base på Nusfjord Rorbu Cabins

BOOK NOW-Small.png

HENNINGSVÆR 09.-12. februar 2017

Med dramatiske fjell på ene siden, og Lofotenhavet på den andre siden. Det sjarmerende fiskeværet Henningsvær, med ikke mere enn 400 fastboende, har perfekt beliggenhet ved fjordmunningen for å virkelig oppleve alt Lofoten har å by på.

Her kan du oppleve havørna stupe ned fra høye tinder på jakt etter fisk og koselige små butikker, gallerier og spisesteder. Mellom slagene er det spennende å vandre langs fiskebåtene ved kaia og se hva som er kommet inn med dagens fangst.

Fotomulighetene er mange, og vi holder oss ute til lenge etter solnedgang for å jakte på nordlyset.

4 dager fotoworkshop med 3 overnattinger og frokost inkludert NOK 9.900,-

Vi har vår base på Henningsvær Bryggehotell

BOOK NOW-Small.png

HENNINGSVÆR 08.-09 february – Utvid Henningsvær fotoworkshop med hvalsafariADD-ONS.png

Vi plukker dere opp på Evenes Lufthavn og tar dere med til Andøya, der knølhval og spekkhuggere beiter på silda. En uforglemmelig opplevelse venter i Andfjorden, der vi går ut med båt og kommer tett på noen av de mest fascinerende dyrene på kloden.

Tar du med GoPro eller undervannshus til kameraet, kan det godt tenkes du får en mulighet til å hoppe uti og snorkle med de.

Vi har vår base på Henningsvær Bryggehotell
BOOK NOW-Small.png

Utvid din Lofoten fotoworkshop med Hurtigruten ADD-ONS.png

Den beste måten å ankomme Lofoten. Om du noen gang har drømt om å reise med Hurtigruten, kan vi hjelpe deg med å få det til å skje i forbindelse med våre workshops her i Lofoten.

Du kan velge hvilken havn du vil gå ombord i, og vi tilpasser og plukker deg opp i den havnen som er nærmest vårt hotell for din fotoworkshop.

Vi anbefaler å starte reisen i Trondheim eller Bodø havn for denne kombinasjonen.

Dine første overnattinger er på Hurtigruten

BOOK NOW-Small.png

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s