Thomas Morel om sitt første videoprosjekt

Her er noen av stillbildene fra noe som var mitt første videoprosjekt, og det gir meirsmak!

River Kayak copyright Thomas Morel
Copyright Thomas Morel
River Kayak Underwater copyright Thomas Morel
Copyright Thomas Morel
Snow Kayak copyright Thomas Morel
Copyright Thomas Morel

Eg kræsja dronen første gangen eg flaug med den fordi det hadde dannet seg is på oppsida av propellerne. Og eit stort problem er at batteriet i mobil eller nettbrett dør innan 5 minutt når temperaturen er under -20. For å løyse dette fant eg ut av at:

1. Eg oppbevarer dronebatterier i ein kjøleboks sammen med ei flaske heit vann.

2. Eg har anti-frys væske på propellerne før flyvning.

3. Eg hadde håndvarmere i ein zip-lock plastpose ilag med mobilen når eg har den montert på kontrolleren. Håndvarmeren gjere at den holder temperaturen, og posen holder varmen pluss er tynn nok til full kontakt med touch-skjermen.

Det var nåken tips om å fly drone i kaldt vær.

thomasmorelphotography.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s