Gråbein, av Sten Karlsen

«Har du lyst til å få presentert bildet ditt i en Interfoto-annonse i Natur & Foto?», spurte vi i februar i år. I en bloggserie framover har vi den glede å presentere 5 av dem som deltok i naturfotokonkurransen med hvert sitt blogginlegg. Her er en kar som kan fortelle om et helt unikt møte i skogen.


Gråbein © Sten Karlsen
Gråbein © Sten Karlsen

Vi skulle ligge to dager innpå skauen en kamerat og jeg, i et område vi håpet det kunne være mulighet for å få bilder av ulv.

Vi lå kamuflert oppå en liten høyde. Foran oss og på begge sider hadde vi god utsikt utover en stor myr med kortvokste furuer. Første dagen skjedde det ikke så mye, heller ikke andre, ikke før sent på ettermiddagen like før sola gikk ned. Da dukket det opp «noe» i utkanten av myren. Jo… der kom det sannelig en ulv, og en riktig staselig og flott ulv var det.

Den hadde god tid, lusket i bedagelig tempo hit og dit, stoppet opp iblant, sto og myste og så ut til å nyte vårsolen som endelig hadde begynt å varme litt.

Vi fikk tatt noen fine bilder. Vi ble der til mørket hadde senket seg og ruslet så meget fornøyde nedover mot bilen som sto parkert på en skogsvei 5 kilometer unna.

Sten Karlsen
Sten Karlsen

Ulvebildet er tatt med Nikon D3X, og Nikkor AF-D 80-200. Eksponeringstiden var på 1/800 sekund med f4 og ISO 400.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s