Rosa Sløyfe aksjon

Bli med på markeringen som åpner årets Rosa sløyfe-aksjon: Den store rosa familiefotodagen! Ti av Norges mest kjente fotografer, med hver sin fotoinstallasjon, stiller opp for å gi deg et unikt, gratis familiefoto.  Interfoto er stolte av å være med på å bidra på Rosa Sløyfe aksjonen.

Gjennom årets Rosa sløyfe-aksjon ønsker vi å øke kunnskapen om arvelig brystkreft. Familiens krefthistorie er verdt å vite om, da det kan minimere risikoen og forbedre prognosene for brystkreft. Første steg er åpenhet om familiens sykdomshistorie. Slekten din er verdt å kjenne!

De ti fotografene er:
– Morten Krogvold
– Marcel Leliënhof
– Charlotte Spetalen
– Margaret de Lange
– CF-Wesenberg
– Jonas Bendiksen
– Eva Storm Hanssen
– May-Irene Aasen
– Mikaela Berg
– Agnete Brun

Fotografene tar bilde av så mange familier de rekker på disse to timene. Det er også lagt til rette for at du kan knipse dine egne familiebilder i rosa omgivelser.

Arrangementet starter med at vi lager Norges største levende rosa DNA-streng i Karl Johans gate – etter kopi av verdens største levende Rosa sløyfe for 12 år siden. Møt opp ved Spikersuppa kl 12.30.

Velkommen!

http://rosasløyfe.no/

gruppebilde
Gruppebilde

Her følger noen bilder Arild Bergseth fra Interfoto tok under dagen.

fullsizerender img_3688 img_3689 img_3690 img_3691 img_3692 img_3693 img_3695 img_3697 img_3698 img_3699 img_3704 img_3706 img_3708

Det vil også bli arrangert fotodager i Kristiansand den 8. oktober og i Trondheim den 15. oktober. Mer informasjon om dette kommer i egne Facebook-arrangementer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s