Helium 8K S35 Sensor, RED EPIC-W og WEAPON

Interfoto er glade for å presentere den svært etterlengtede RED EPIC-W og det nye WEAPON kamera. Kameraene  kombinerer den kompakt og intuitive utformingen  DSMC2 (Digital Stills and Motion Cameras) har med REDs nyeste sensorteknologi, HELIUM 8K S35. Helium sensoren opprettholder RED DRAGON rykte, sensoren leverer overlegen bildekvalitet og massive dynamiske området, samtidig som den leverer banebryendet 8K-oppløsning i en S35 frame..

Oppløsning betyr mye
Filming ved høyere oppløsning skaper mer oppslukende og stemningsfulle bilder – og RED har vært industristandarden for høykvalitetsvideo siden de startet 4K-revolusjonen i 2007. RED-sensorer registrerer opp til 17 ganger mer oppløsning enn HD når man filmer i 8K, og 9 ganger mer ved filming i 6K. Fra de fineste detaljer til de mest storslåtte landskaper, alt blir levende med enestående realisme – noe som gir deg større kreativ fleksibilitet i etterproduksjonen, bedre VFX, mykere linjer, og fremtids-sikrede filer etter som formater videreutvikles.

opplosning

Fantastisk dynamisk omfang
RED-sensorer tilbyr over 16 stops dynamisk omfang, noe som tidligere var utenkelig for et digitalt videokamera. Stort spillerom gir filmfotografer og fotografer muligheten til å jobbe i meget utfordrende lysforhold uten behov for overdreven filtrering, dette gjør det mulig å takle det uforutsigbare og fange det utrolige.

dynamisk-omrode

Forenklet arbeidsflyt
Å skyte i RAW har aldri vært enklere. REDs proprietære Redcode RAW-filformat, også referert til som R3D, gir deg maksimal fleksibilitet under postproduksjon. R3D-filer kan brukes innenfor all industristandard programvare for postproduksjon, VFX, konform og gradering. R3D data gjør det mulig for ikke-destruktiv redigering, slik at du opprettholder de originale opptakene samtidig som du maksimerer bildekvaliteten og reduserer lagringsplassen. I tillegg vil  DSMC2-kameraene gi enda større kreativ frihet via deres evne til å samtidig ta opp i både R3D og Apple ProRes eller Avid DNxHR/HD.

arbeidsflyt

Stillbilder fra video
RED kameraer har de samme detaljene du forventer fra et DSLR kamera inne i et «kino-kamera». På denne måten kan du enkelt ta ut stillbilder fra dine videoopptak. RED sensorer produserer opptil 35 megapiksler i hver frame, og visker ut grensen mellom filmkamera og fotokamera – noe som gir deg det beste fra begge verdener.

Klar for alt
RED-kameraer er bygget for å levere grensesprengende ytelse under alle forhold. Enten med en minimalistisk kamerarigg, eller om du jobber med en krevende studio-konfigurasjon. RED-kameraer leverer levende bilder med kinokvalitet, eller profesjonelle stillbilder – uansett forhold.

Fremtids-sikret investering
RED har et stort utvalg oppgraderingsmuligheter og tilbehørs-kompabilitet mellom sine kamera-serier, som er klare for neste generasjons høyoppløslige displayer. RED mener brukerne burde ha muligheten til å bruke flere av systemene, uten å behøve å skaffe nytt tilbehør.

RED Weapon Helium 8K S35 Brain

 • HELIUM 35.4 Megapiksel CMOS sensor
 • 16.5+ stops
 • REDCODE RAW opp til 8K Full Frame (8192 x 4320) og 60 fps
 • REDCODE RAW opp til 8K 2.4:1 (8192 x 3456) og 75 fps
 • Apple ProRes 422 HQ opp til 4K (4096 × 2160) og 29.97 fps
 • Avid DNxHR HQX opp til 4K (4096 × 2160) 12-bit og 29.97 fps
 • 1,5 kg (BRAIN® med integrert media bay)
 • 3D LUT support
 • Intergrert REDLINK® WiFi-antenne

Gå til produktsiden

RED Epic-W Helium 8K S35 Brain

 • HELIUMTM 35.4 Megapiksel CMOS sensor
 • 16.5+ stops
 • REDCODE RAW opp til 8K Full Frame (8192 x 4320) og 30 fps
 • REDCODE RAW opp til 8K 2.4:1 (8192 x 3456) og 30 fps
 • Apple ProRes 422 HQ opp til 4K (4096 × 2160) og 29.97 fps
 • Avid DNxHR HQX opp til 4K (4096 × 2160) 12-bit og 29.97 fps
 • 1,5 kg (BRAIN® med integrert media bay)
 • 3D LUT support
 • Intergrert REDLINK® WiFi-antenne

Gå til produktsiden

 

I forbindelse med Photocamp som er i uke 46 starter vi uken med en RED Workshop.

Workshoppen varer fra 11:00 til 15:00, Bestill din plass her – begrenset med plasser.

red-workshop

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s