Vinner av Utstyrsstipendet CYAN stipendutstilling 2017

Nå er CYAN stipendutstilling 2017 over og årets arrangement var veldig populært og hele 72 fotografer stilte ut bilder og søknader. Tilsammen var det ca 400 aktive besøkende jurymedlemmer som deltok i løpet av uka, og vi regner med at langt over 500 folk så utstillingen. Til utstillingen laget vi en katalog med oversikt over alle bildene og sponsorene. Katalogen finner du her: https://issuu.com/cyangalleri

Prinsippet med at publikum stemte over hvem som skulle få de forskjellige stipendene fungerte veldig bra også i år.  Det skapte mye engasjement og gjorde det ekstra viktig og interessant for besøkende å vurdere alle bildene og søknadene nøye. I tillegg gjorde den inviterte fagjuryen en god og grundig jobb med å velge vinneren av Utstilligsstipendet. Vi hadde også i år satt av en kveld der deltakerne selv diskuterte bildene og juryerte utdelingen av Festivalstipendet. Dette ble et veldig vellykket kveldsarrangement der mange fikk snakket sammen på tvers av fotografbakgrunn og utstillerne fikk en ny opplevelse av det å skulle vurdere andres bilder opp mot sitt eget.

Interfoto sitt utstyrsstipend ble til stor akklamasjon delt ut etter publikumsavstemming.

Stipendet gikk til deltaker #58 – Katrine Gade, for bildet «Kine, Huk».

katrine-gade-cyan-utstyrstipendvinner-2017

Hjemmesiden hennes finner dere på katrinegade.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s