Kom og bli inspirert av Sebastien Devaud….

I samarbeid med Canon og Krypton er Interfoto en av bidragsyterne til å sette sammen en spennende dag hvor du får muligheten til å oppleve noe av det beste innenfor video & broadcast.

La oss møtes til en spennende dag – deg og dine kollegaer fra bransjen. Canon ønsker å gi deg som har lidenskap for video masse inspirasjon og informasjon, samt vise hvordan Canons produkter og tjenester kan gjøre ditt arbeid enda bedre. Bli inspirert av Sebastian Devaud, fransk produsent, som i dag arbeider med noen av de aller største multinasjonale merkevarer og en mann med fokus på riktig lys. Dessuten kan du møte Pernille Rose Grønkjær fra Danish Documentary, som vil snakke om filmen «The Monastery» som ga henne stor internasjonal anerkjennelse og flere priser. Kom og bli inspirert, møt dine kollegaer, slå av en prat. Vi håper å se deg og står for enkel servering.

I tillegg til å vise frem Canon utstyr har vi med oss mye annet spennende videoutstyr.

Vi gleder oss til å se deg hos Krypton.

Meld deg på her: http://bit.ly/2nhCsGK

Ta med deg billetten og ta en prat med oss på vår «stand » hos Krypton, så vil du motta en verdikupong.

Arrangementet holdes hos Krypton Film i deres flotte lokaler i Sandakerveien 24C, Oslo. Foruten Canon kan du møte Krypton Film, Interfoto, Scandinavain Photo, Videoutstyr og Mediability.

Foredragsholdere

Pernille Rose Grønkjær

Min personlige dokumentar
Hva er grunnen til at Danske dokumentarfilmer gjør stor suksess over hele verden? Hva er nøkkelen til den unike måten å gjøre historiefortellinger på? Den prisvinnende regissøren Pernille Rose Grønkjær snakker om metodikk, tradisjoner og visuelt språk for dokumentarfilm. Gjennom sitt eget arbeid og arbeidet til andre anerkjente danske filmskapere, kaster hun lys over film som håndverk som avler kunstnerisk teft og universelt språk.

Sebastien Devaud

Canon Explorer and French superstar
Sebastian Devaud har arbeidet som instruktør og produsent i mer enn 15 år. Og vært innom alle ferdigheter som fotograf, retoucher og produsent. Sebastian har testet Canons nyeste Cinema EOS C700 og vil dele sine erfaringer og tanker om dette kamera. Dessuten vil han fortelle og vise klipp fra sitt arbeide med Canon multikamera ME-200S-SH. Hvor enkelt det er i hans arbeid med å produsere for fransk TV.  I tillegg Cinema Cine Lenses – hvordan disse objektivene er et nøkkelelement for han i hans produksjoner.

Seminarer

23. mars 2017

Pernille Rose Grønkjær
15:00 – 16:00

Sebastien Devaud
17:00 – 18:00

Sandakerveien 24C, Oslo.

Vi starter kl. 14:00 og avslutter kl. 19:00.
Med andre ord tid både før og etter foredrag for en prat med gamle og nye bekjentskaper.

Canon on tour sin landingsside: http://canonontouroslo.com/

Bestill billett hos Interfoto her: http://bit.ly/2nhCsGK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s