10 sommergadgets

10 morsomme, kreative og nyttige gadgets for å få enda mer ut av fotosommeren.


1: Leica Sofort instantkamera inkl. 1 pakke med fargefilm
Kr. 3.144,-

Med Leica Sofort kan du umiddelbart se resultatet på sjarmerende papirbilder. Gjenoppdag hvor moro det er med instantfotografering og lag små kunstverk som gir gode minner når høsten kommer. Husk å kjøpe med deg nok filmpakker! Les mer >


2: G-Drive Mobile hardisk med 2TB lagringsplass
Kr. 1.695,-

Denne slanke bærbare harddisken har plass til sommerbilder, -filmer og mye, mye mer. Den er TimeMachine-kompatibel og får strøm når du kobler den til datamskinen med USB-kontakten, så her slipper du å drasse med deg ekstra strømkabel. Les mer >


3: Bamboo Slate digitale notatblokk fra Wacom
Kr. 1.299,-

Det er noe eget med penn og papir. Er du også en som liker å «doodle» eller ta notater? Med Bamboo Slate kan du ta notater og skissere på papir, og med et tastetrykk digitaliseres notatene og skissene dine til appen Inkspace på en iOS- eller Android-enhet. Notatene kan eksporteres som vektorgrafikk (PDF), med transparent bakgrunn (PNG) eller som JPG-filer alt etter hva du har behov for å gjøre med dem videre. Les mer >


4: Geneva Touring S DAB-radio
Kr. 1.995,-

Geneva Touring S er et bærbart hi-fi-system, eller på godt norsk: en liten reiseradio du kan ta med deg på tur uansett om du skal ligge på stranda eller være på fjellet. Inspirert av de ikoniske radioene fra 1950- og 60-tallet, bringer Touring S reiseradioen inn i den moderne tid samtidig som den opprettholder den gode, gamle radiofølelsen. Les mer >


5: Sirui stativ A-1005 med  kulehode Y-10
Kr. 1.599,-

Sirui A-1005 er et utmerket allround-stativ med mange praktiske funksjoner som sjeldent ses hos andre stativprodusenter. Ved å bruke materialer av beste kvalitet og utforme benrørene med kun 3 mm forskjell i diameter er det utrolig stabilt – perfekt når man skal utnytte sommernatta til timelapse-fotografering for eksempel. Det kan bli opp til 149 cm høyt, men kan foldes sammen til kun 35,5 cm. Les mer >


6: Lowepro Streetline BP 250 i mørkegrå
Kr. 2.095,-

En tursekk som passer like godt i bygd som i by med sin slanke, men likevel romslige design. Det avtakbare FlexPocket-systemet omfatter innvendige, strukturerte avdelinger samt lommer til kladdebok, pass, smarttelefon etc. Les mer >


7: DJI Spark RTF
Fra kr. 5.799,- (bestillingsvare)

Nyheten DJI Spark RTF kan styres med å gestikulere med hendene – helt uten fjernkontroll. Spark har et integrert kamera med motorisert stabilisering og tar bilder i 12 megapiksler, samt filmer i 1080p Full-HD. Dronen har til og med selfiemodus hvor du kan ta selfie fra luften! Les mer >


8: Manfrotto Lumi Muse 8 bærbar LED-lampe
Kr. 1.299,-

Lek med sommerlyset med denne lille og hendige LED-lampen med kontinuerlig lys som passer like fint til filming som til fotografering. Med i pakken følger filtre for å forandre på fargetemperaturen. Les mer >


9: Sony Cyber-Shot DSC-RX100 IV
Kr. 8.690,-

Se livet på en ny måte med 40x supersakte film. Tidligere var videoopptak med ekstremt høy bildehastighet (HFR) på opptil 960 bilder i sekundet bare tilgjengelig på proffkameraer, men denne lille kraftpluggen av et kompaktkamera kan fange øyeblikk som det blotte øye ikke får med seg. Med den superraske antiforvrengningslukkeren på opptil 1/32.000 sekund kan du fange inn ekstremt raske bevegelse uten bildeforvrengning som følge av rullende lukker. Les mer >


10: Analog film
Fra kr. 48,-

Hvorfor ikke ta fram det gamle speilreflekskameraet i sommer og ta blider på gamlemåten? Enten det er et småbilde- eller mellomformatkamera du har liggende i skuffen, så er det bare å lade filmen og du er i gang. Les mer >

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s