Ildsjelene bak Designers Saturday fanget på film av Espen Grønli

Interfoto er stolte over å presentere en portrettserie av fotograf Espen Grønli som viser alle ildsjelene som har bidratt til at Designers Saturday har vært arrangert i Oslo gjennom hele 30 år.  Utvalgte bilder fra utstillingen henger rundt på flere showrooms – på Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO) i Fossveien 24 kan du se den komplett.

Designers Saturday ble startet for 30 år siden og har vært drevet med frisk dugnadsånd av en rekke engasjerte mennesker. Fotograf Espen Grønli har i flere tiår fotografert interiørarkitektur og designprodukter for magasiner som Bonytt, Maison, Design Interiør og NYTT ROM, samt utgitt flere bøker. I forbindelse med årets 30-årsjubileum har han portrettert 25 av ildsjelene bak Designers Saturday.

«De som er portrettert er både designere, driftere av showrooms, interiørarkitekter og folk som er godt etablert i bransjen. Her finner vi blant andre Claus Als, Yvonne S. Haugen, Svein Gusrud, Per Rune Pedersen, Sigurd Strøm, Dave Vikøren, Eva Pedersen, Brit Ismar og Morten Steen Kaels», forteller Grønli. Tanken var å vekke folks nysgjerrighet når de møter på de forskjellige portrettene på de ulike showroomene. Espen forteller at valget raskt falt på å gjøre bildene til en portrettserie i sort-hvitt. Alle bildene er tatt med Hasselblad X1D. Interfoto har hatt gleden av å hjelpe Espen med å produsere utstillingen på våre storformatprintere. I Interfotos lokaler har vi hengt opp et lite utvalg av bilder fra portrettserien.

Britt Ismar, foto © Espen Grønli
Dave Vikøren, foto © Espen Grønli
Eva Pedersen, foto © Espen Grønli
Olav Haugen, foto © Espen Grønli
Yvonne Haugen, foto © Espen Grønli
Fotograf Espen Grønli

Les mer om utstillingen på nettsiden til Designers Saturday

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s