Chasing Borders – A Motorcycle Adventure

Duoen Peter Solnør og  Christian Mørck Røde  utgjør Chasing Borders. I juli 2016 la vennene ut på sitt livs største eventyr: Kjøre fra Alaska til Argentina på motorsykkel. Over de neste 12 månedene tilbakela guttene nesten 5000 mil gjennom 16 land, fra topp til tå av de amerikanske kontinentene. Å reise på motorsykkel tillot vennene å komme tett på omgivelsene, kulturen og menneskene. De oppdaget natur som ikke kan måle seg med noe de har sett tidligere og de har skapte livsvarige vennskap med mennesker de møtte langs veien.  

Nå er de to vennene er i gang med et nytt prosjekt, så om du ikke har fått denne turen med deg, følg med når de skal kjøre motorsykkel fra Cape Town til Nordkapp. Følg Chasing Borders på Facebook og Instagram.

En julefilm fra El Salvador:

Film Chasing Borders produserte for turselskapet Dirt Deluxe i Ecuador:

View this post on Instagram

DAY 281 – After hiking along the rail road, climbing the steep trail early in the morning and waiting until the mist cleared, we finally had the spectacular view of Machu Picchu in front of us. It's incomparable to anything else, and experiencing this 500 year old city built in the clouds is simply awesome ————————————————————————— | #photooftheday | #interfotonorge | #machupichu | #unesco | #inca | #peru | #egineering | #sacred | #travel | #experienceperu | #mountains | #photography | #cuzco | #people | #canon | #overland | #roadtrip | #RTW | #holiday | #makelifearide | #archeology | #Adventurerider | #ADVlife | #bucketlist | #DualSportLife | #neverstopexploring |

A post shared by Chasing Borders 🇳🇴 (@chasingborders) on

View this post on Instagram

DAY 296 – We met two American brothers on a DR and KLR in Uyuni and decided to tackle the next leg together, down to San Pedro de Atacama. We're taking the Ruta de las Lagunas, which is an infamous 400km route through some of the most desolate and harsh parts of Bolivia. Rocky and sandy tracks takes you past geysers and beautiful multicolored lakes at altitudes well above 4000 meters. This particular lake is called Lago Colorado, which was recently featured in the BBC series Planet Earth II, where a flock of flamingos did their hilarious mating dance ————————————————————————— #photooftheday | #interfotonorge | #suzuki | #lake | #bolivia | #flamingo | #uyuni | #colorado | #bbc | #planetearth | #dji | #drone | #phantom4 | #arial | #overland | #roadtrip | #RTW | #travel | #makelifearide | #ADVrider | #Adventurerider | #ADVlife | #DualSport | #DualSportLife | #neverstopexploring |

A post shared by Chasing Borders 🇳🇴 (@chasingborders) on

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s