Tom Erik hos Interfoto anbefaler

Interfoto er menneskene som jobber der. Nå gir de deg sine personlige anbefalinger.

Interfoto har 20 ansatte som alle er i daglig kontakt med kunder.  Stort sett alle har yrket sitt som hobby og er lidenskapelig opptatt av video og foto. Vi vil fremover la våre dyktige medarbeidere presentere sine favorittprodukter og gode ideer. Først ut er Tom Erik Nicolaysen.

Tom Erik har ikke jobbet lenge hos Interfoto, men han har solid bakgrunn innen IKT og foto – sist fra Eplehuset. Tom Erik har studert fotografi på Bilder Nordic. Han er ivrig opptatt av å fotografere og utvikle sin kompetanse gjennom praktiske erfaringer, og er en svamp når det gjelder å tilegne seg ny kunnskap.  Han er nå ansvarlig for Hasselblad, Sony og Epson hos Interfoto, men jobber som de fleste av våre medarbeidere på bred front.

  • Mer enn 14 års erfaring fra elektronikkbransjen med fokus på PC, MAC og mobiltelefoner
  • Teknologinerd
  • Produktansvarlig for Sony, print og Hasselblad
  • Fotografi Tom Erik  liker: Gate, portrett, natur, event/konsert/festival
  • Hobby: Snowboard, analog foto, gaming

Tom Eriks anbefalte produkter

Sony A7R III >

«Hva skal man si? Det er et helt rått kamera!»  Med en opptakshastighet på opp til 10 bilder i sekundet, oppløsning på 42,4 megapiksler, øye-fokus og rask autofokus kan dette allsidige kameraet gjøre det aller meste. Kameraet er i øverste klasse og får hele 100 poeng hos DxOMark.

Wacom MobileStudio Pro >

Dette er den ultimate bærbare løsningen for fotografer som er mye på farten. MobileStudio Pro er en fullverdig bærbar datamaskin som også har Wacoms tegnebretteknologi innebygd i enheten. Når du kommer hjem eller på kontoret, kan du bare plugge inn Mobile Studio Pro i arbeidsmaskinen så blir den til en Wacom Cintiq. En perfekt 2-i-1-løsning.

Peak Design Capture Camera Clip v3 >

Disse har forstått noe. Med løsninger som passer om hverandre, har man med Peak Design festeløsninger, remmer, bagger og sekker som vil passe de aller fleste brukere. For eksempel kan du med Camera Clip v3 enkelt feste kameraet til bæreremmen på tursekken når du ikke bruker det (hvor kameraet da fester seg med PeakDesign sin ArcaSwiss/RC2 bunnplate). Den kan derfor gå rett fra sekken til et nesten hvilket som helst stativ. En perfekt turkamerat!

Canon Selphy CP1300 >

Hvem savner vel ikke å bla i «vanlige» fotoalbum? Jeg ønsker å sette litt fokus på denne som gave til alle husstander. Med lille Canon Selphy CP1300 kan alle printe ut favorittbildene sine rett fra mobilen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s