RX0 video-konkurranse, vinn kamerautstyr for opp til 48 000 kroner

Sony setter i gang en europeisk konkurranse hvor de utfordrer filmskapere og entusiaster til å bruke sin kreativitet til å skape en filmidé ved hjelp av Sonys kompakte RX0-kamera.

Alle innsendte videoprosjekter er med i trekningen av et Sony-kamera av høy kvalitet til er verdi opp til 48 000 kroner (5000 Euro), inkludert det anerkjente fullformat kamera, a7SII og SELP28135G-objektivet blant topp gevinstene.Deltakere kan melde seg på konkurransen HER ved å pitsje sin video-idé og skisse opp deres plan for hvordan de skal utnytte de kreative mulighetene til RX0. De beste ideene blir valgt ut, og kandidatene får muligheten til å låne opp til flere RX0 til å utføre prosjektet og laste opp videoene sine på YouTube og på Sonys konkurranseside. I tillegg til å være med i konkurransen om hovedpremien, premieres også hver måned det bidraget med flest visninger på YouTube, med et RX0.

Konkurransen løper frem til 31.mai 2018, med siste frist for påmelding innen 30.april. Vinneren av konkurransen vil bli trukket ut av en jury bestående av fotoeksperter, og blir annonsert 22.juni 2018.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s