Lansering av ny Alpha 7M III

Sony lanserer A7 III i London 27. februar for sine nøkkelkunder. Interfoto med Egil Rosensverd og Tom Erik  Nicolaysen er til stede.

Når dette skrives er nettopp Sonys nye A7 basismodell lansert i form av Mark 3

Sony tar markedsandeler med sin offensive satsing basert på speilløse fullformatkameraer. Sjefen i Europa: Aoki er ikke beskjeden i forhold til å vise at Sony vinner terreng og stadig nye kunder. Snart kan Sony bli markedsledende på systemkameraer der Nikon og Canon må se at Sony spiser andeler. Med den nye  Sony A7 III er serien fra Sony oppdatert og komplett og forhåpentligvis økes også objektivutvalget ytterligere i løpet av åtet.

Tom Erik, vår Sony spesialist er også på plass for å teste Sony A7 III.

«Jeg må si meg imponert over hva Sony har fått til med A7 III. Med bakbelyst sensor og 10 bilder i sekundet er A7 III et meget kapabelt kamera og vil passe like godt som et kamera nummer 2 for profesjonelle som for entusiaster som ønsker et høykvalitets fullformat kamera til en meget god pris.

Her får du MYE kamera for pengene!

Husk at du også denne gangen får med 5 år cover pluss med på kjøpet i «forhåndsbestillings perioden»

 

Foto: Egil Rosensverd og Tom-Erik Nicolaysen

Med enestående bildebehandlingskapasitet og høyhastighets ytelse inneholdt i en kompakt kropp, gir α7M3 deg kraft, presisjon og fleksibilitet for å fange opp en gang i en levetid, akkurat som du vil.   Den inneholder mange forbedrede funksjoner sammenlignet med a7 II, inkludert 24,2 MP baklyset Full Frame Exmor R ™ CMOS-bildesensor, nyeste generasjon av vår BIONZ X-bildeprosessor, 693 autofokuspunkter, autofokus for autofokus, 10 pfs med AF / AE, 4k videoer, lengre batterilevetid og flere andre nye funksjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s