Broncolor GEN NEXT

Er du under 30 år, bli med på  Broncolor`s  Gen NEXT-konkurranse. Dette kan være din sjanse til å vinne utlånsutstyr fra Bronsolor. Broncolor er et av de merkene som mange fotografer ser som en av de beste når det gjelder lysutstyr. De designer vakre, holdbare og håndlagde blitser og pakker som er tilgjengelige i de fleste utleieselskap verden over. Men når du vil eie noen Broncolor-lys, kan dette være en noe dyr investering … noe mange unge og talentfulle fotografer ikke har muligheten til.

I år samarbeider Broncolor med SanDisk og G-Technology. Sammen med disse topp partnerne, vil programmet bli tatt til et nytt nivå: Broncolor har lyset, SanDisk og G-Technology har lagringsløsningen for profesjonell fotografering.

For å bli vurdert, må du dele dine mest inspirerende bilder ved å laste opp maksimalt tre bilder fra et hvilket som helst opptak til den offisielle konkurransesiden.

Konkurransen er åpen for innleveringer fra fotografer over hele verden som er under 30 år og prøver å presse karrieren til neste nivå. Den løper fra 28. mars til 18 mai 2018.

http://gennext.broncolor.com/contest.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s