Arild Bergseth hos Interfoto anbefaler

Interfoto er menneskene som jobber der. Nå gir de deg sine personlige anbefalinger.

Interfoto har 20 ansatte som alle er i daglig kontakt med kunder.  Stort sett alle har yrket sitt som hobby og er lidenskapelig opptatt av video og foto. Vi vil fremover la våre dyktige medarbeidere presentere sine favorittprodukter og gode ideer. Her kommer Arild bergseths anbefalinger.

Arild Bergseth har jobbet med den profesjonelle delen av fotomarkedet siden 1983 og i Interfoto AS siden 2007 da firmaet Lars Farnes ble kjøpte opp. Broncolor, Hasselblad, FOBA, Sinar, Arri, Lastolite, Gitzo, Avenger og Manfrotto er produsenter han har holdt på med i mange år. Arild har deltatt på flere workshop og seminarer i inn- og utland og har i mange år selv arrangert workshop og seminarer i lyssetting. Lyssetting er Arilds store lidenskap han gir gode innspill i lysløsninger både for stillsfotografer og videofotografer. Med Interfotos store utvalg av lys har han en spennende palett å ta fra innenfor blits, LED, HMI og kunstlys.

Arilds anbefalte produkter

Broncolor Siros 800 S >

Arild er superfornøyd med Broncolor Siros 800 S kompaktblits siden den er både snerten og kan settes hele 8 blendere ned i styrke.

«På laveste nivå blir styrken kun 4 Ws på svakeste styrke, sone som gir mulighet for store blenderåpninger i studioet. Den bevarer fargetemperaturen på 5500 K i hele styrkeområdet. Lampen har funksjoner som man tidligere fant på større aggregater. Via en app kan man se hvilken styrke det er på en Siros-lampe som henger høyt opp i et stativ. Freemask-teknikken kan brukes til å frilegge portretter.

Blinktiden er ekstremt kort og lampen fryser bevegelser meget effektivt. Alle de flotte og spesielle Broncolor-reflektorene passer på lampen. Blitsrøret stikker ut fra lampen og det gjør den veldig bra til de spennende paraplyene som er kommet på markedet.

Utendørs kan det kjøres på batteri og da kan man stille inn HS-funksjonen som gjør at man kan bruke lukkertider ned til 1/8000 sekund på kameraet. Dette for å kunne ta bilder utendørs med blitslys og dagslys sammen og kunne jobbe med virkelig store blenderåpninger.»

LupoLED Superpanel Dual-Color >

Arild er veldig begeistret for fleksibiliteten LupoLED Superpanel Dual-Color gir.

«Dette er et 30×30 cm LED-panel som gir sterk styrke og har variabel trinnløs fargetemperatur mellom 3200 og 5600 Kelvin. Lyset er virkelig fullspekter og har helt topp CRI og TLCI-2012 verdier. Dette sikrer strøkne hudtoner til portrettfoto og riktige farger på produkter, mat og tekstiler. Ved å kjøre denne lampen direkte gjennom diffusor eller indirekte via refleksskjerm kan du blande dette lyset med det eksisterende og ende opp med delikate «usynlige» lyssettinger.

Denne LED-lampen er så sterk at du vil ha stor glede av den også i fremtiden som grunnlyset der du anskaffer deg LED-spotter fra Fiilex. Egner seg både til stillsfoto og video og er flicker-free.»

 

LUMOS Portable Light-Trip Pro >

Denne bruker Arild blant annet til å lage et «Annie Leibovitz-lys» ved å la den ligge som et tak rett i forkant av ansiktet.

«LUMOS har laget en praktisk kompakt LED-lampe som bruker Canon batterier lik de som er i 5D-kameraene. Lampen har trinnløs variabel fargetemperatur fra 3200 til 5600 Kelvin og dimmer. LED-lampen går ned i kamerabaggen og kan holdes i hånden eller sette i blitsskoen på kamera ved fotografering eller filming.

Lampen har perfekt fargespekter og har de aller beste CRI og TLCI-2012 verdier. Med denne LED-lampen blir hudtonene perfekte. Det følger med en bikube til å sette foran diffusoren og med den får man et lys som «skummer» delikat over mat eller gjenstander. Den er også fin å bruke som et spisslys på portretter sammen med større LED-lamper som da er hovedlyset.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s