Vinner av #droneperspektiv

Vinneren av instagramkonkurransen #droneperspektiv er kåret.

Det var ingen enkel oppgave. Bildene er bedømt opp mot nesten 200 innsendte bidrag. Av produkteksperter og dronefotografer både hos Interfoto og DJI/Elefun.

Vinnerbildet ble umiddelbart flere sin favoritt, dette var et bilde som fortalte en historie.  Selv om det ikke var et kriteria at bildet skulle være tatt med drone, er dette bildet så til de grader #droneperspektiv.

Vinneren blir kontaktet og vinner en Spark FlyMore Combo.

Gratulerer til @gregard

Vi håper selvsagt å få historien bak bildet og det har vi fått her:

«Dette bildet startet med at min kone ba om et vinterbilde til å henge på veggen. Jeg har alltid likt skogs bilder tatt fra dette perspektivet, og spesielt hvordan trærne bøyer seg utover når man bruker vidvinkel. Jeg lurte på om dette lot seg kombinere med et familieportrett. Så jeg brukte google maps for å lete etter potensielle steder i marka bak huset. Jeg ønsket høye trær, trangt plassert, og med en lysning i sentrum. Da jeg hadde noen kandidater brukte jeg en drone til å fly ut og se. Jeg fant et sted jeg var fornøyd med, og dro med meg kone, barn og farfar ut. Da dronen var i posisjon, brukte vi den til å navigere oss gjennom skogen til akkurat riktig sted, hvor vi kunne legge oss ned i snøen. DJI Inspire 2, Cendence (som man kan se på fanget mitt), X5S kamera, manuell Laowa 7.5 mm linse. DNG.»  Gregard Pallotta

 

Vi ønsker også å fremheve et par av de innsendte bidragene.
Tusen takk for at dere deler med oss, send  epost til karen@interfoto.no et gavekort venter på ny eier.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s