Tobias og fuglene

Jeg heter Tobias Gjerde, er 14 år, går på Ramstad ungdomskole og liker fotografi, spesielt av fugler. Hele livet har jeg elsket dyr og fugler, og som 5 år begynte jeg å fange mine egne øyeblikk med dem. Det eneste kameraet jeg hadde tilgjengelig da, var en Nintendo DS, noe virkelig ikke optimalt for fotografi. Ettersom foreldrene mine forstod at fotografi var noe for meg, fikk jeg den julen et kompaktkamera fra Nikon. Jeg forelsket meg virkelig i fotografi. Omtrent ti år senere holder jeg fortsatt på, like entusiastisk, om ikke mer, med litt bedre utstyr. Nesten hver helg står jeg opp før soloppgang minst én dag, for å komme meg ut og fotografere fugler i nærområdet. Jeg prøver å skape nye og kreative motiver, og prøver å utvikle meg fra tur til tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s