Arash Taheri hos Interfoto anbefaler

Interfoto er menneskene som jobber der. Nå gir de deg sine personlige anbefalinger.

Interfoto har 20 ansatte som alle er i daglig kontakt med kunder.  Stort sett alle har yrket sitt som hobby og er lidenskapelig opptatt av video og foto. Vi vil fremover la våre dyktige medarbeidere presentere sine favorittprodukter og gode ideer. Her kommer Arash Taheris anbefalinger.

Arash Taheri er utdannet innen kommunikasjon og media og har sin Bachelor grad i Photomedia og kommunikasjon fra Edith Cowan University i Perth. Han ble uteksaminert i år 2004. Arash har jobbet både som freelance fotograf inne event og musikk bransjen og salg innen kamera bransjen siden 2004. Pr. dags dato er han både bilderedaktør og hovedfotograf for en av Norges største musikkmagasiner, Norway Rock Magazine.

Arash sine anbefalte produkter

Nikon D850 >

«Har skutt med Nikon i 18 år og dette er virkelig den mest imponerende kameraopplevelsen jeg noensinne har opplevd. Det å kunne få hele 45,7 megapiksler kombinert med rå ytelse med 7 bps, eller 9 med vertikal grep, åpner opp en hel ny verden av muligheter innen fotografering med nærmest mellomformat bildekvalitet. Kameraet har fått strålende tilbakemeldinger av både proffe fotografer og journalister og er hyllet som tidenes beste DSLR.»

  • Ekstrem oppløsning
  • Ekstrem ytelse 7/9bps
  • Fantastisk stor søker. Det største noensinne Nikon har produsert.
  • Fantastisk dynamisk omfang og med solid støy nivå på høy ISO
  • Filme 4K med hele bildesensor overflaten.

Se også Nikon D850 kit med 24-120mm f4 >

Og Nikon D850 Hi Power kit >

Tenba beskyttelsesposer til objektiver >

«En yrkeaktiv fotograf trenger å ha sitt utstyr både mobilt og beskyttet under transport. Derfor er den nye Soft Lens Pouch-serien til Tenba helt genial. De kommer i tre størrelser og passer utmerket  til både faste brennvidder og zoomoptikk. De er lette og godt polstret i et slitesterkt neoprenmateriale.»

Sun-Sniper Strap “Rotaball-dobbel! DPH >

«Om du jobber som event-, bryllup- eller konsertfotograf og fotograferer med to kameraer samtidig, så er Sun-Sniper et utmerket produkt som vil gjøre jobben effektiv for deg. Du vil til enhver tid ha to kameraer med optikk tilgjengelig under opptak og du kan veksle mellom dem ekstremt hurtig uten å miste øyeblikket som du skal fange.»

SanDisk SSD Ultra 3D 1TB 560MB/s >

«Med mulighet å ha et lite mobilt SSD disk på hele 1TB åpner opp for muligheter å kunne oppbevare og transportere sine viktige filer med seg til enhver tid i din foto eller databag uten at det må ta noe særlig stor plass. Du trenger heller ikke å være redd for at disken kan bli ødelagt pga støt eller vibrasjoner siden SSD er minnebasert og ikke harddisk basert lagringsmedia. Med ekstrem hastighet i SSD teknolog så vil dine filoverføring gå meget raskt og du kan jobbe effektivt direkte på disken også med dine store filer.»

Her er flere i samme serie >

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s