Foto-Workshop i Bjørneparken med Roger Brendhagen 7. – 9. september 2018

Foto-Workshop i samarbeid med Roger Brendhagen

 «jeg får den samme gleden av å fotografere en Dompap på Snåsa – som å møte en Emu i Australia»

I samarbeid med Interfoto vil Roger Brendhagen ta oss med på en innholdsrik langhelg i Flå og  Bjørneparken. Interfoto og naturfotograf og Nikonambassadør Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i en spennende verden – ved hjelp av objektiver! Du vil få generelle tips og praktiske råd – i tillegg til å kunne få teste forskjellig fotoutstyr. Bildene som blir tatt under kurset inngår i en uhøytidlig fotokonkurranse – der det eneste som er høytidlig er premiebordet.

PÅMELDING
Send din påmelding til karen@interfoto.no. Merk mail med: KURS. Oppgi navn, adresse, tlf. og antall personer. Faktura på depositum blir tilsendt deltagerene før kurset og resten betales på etter avholdt kurs. Etter at du har meldt deg på ønsker vi at du sender inn 3 bilder til karen@interfoto.no, disse skal representere deg.


ARRANGØR

Interfoto i samarbeid med Roger Brendhagen, Bjørneparken og Thon hotel


PRIS
6.500,- NOK
Dette inkluderer følgende:
– Overnatting på Thon Hotell Bjørneparken:
– Leiligheter hvor vi må bo sammen, ønskes enkeltrom/dobbelrom på hotellet kan det komme et tillegg. De endelige prisene kommer i løpet av juli.
– Mat fra fredag kveld til søndag formiddag
– Kursinstruksjon og foredrag av profesjonelle naturfotograf
– Foredrag om dyrene på i Bjørneparken
– Eksklusiv tilgang til Bjørneparken
– Fotografering av naturen i området
– Print opplæring og print av bilder du tar på workshopen (Epson er tilstede med en printekspert som vil lære oss mye om print.)

UTSTYR
Ta med hele fotoutrustningen din, helst digitalt speilreflekskamera. Aktuelle objektiver er vidvinkel, liten zoom og gjerne en tele. Det er mulig at vi har med noen objektiver som kan lånes ut under kurset. HUSK: Batterilader og batteri Det er en fordel å ha med lap-top for konvertering av bilder eller for lagring. Lurt å ta med kortleser. Vi vil gjøre vårt beste i å ta med litt låneutstyr, objektiver, kamera, filter, stativ mm.

I forkant av kurset kommer vi til å be om hva slags utstyr du bruker slik at vi tar med litt til alle sine behov

ANTALL DELTAGERE
Maks 20 pers.

AGENDA

Fredag

Kl. 17.00
Oppmøte – innsjekk
Kl. 18.00 Middag
Kl. 19.00 – 21.00
2 timers fotoforedrag der Roger viser bilder & forteller om sine reiser og ekspedisjoner rundt om i verden. Deltagerne viser 3 bilder som representerer den respektive fotograf, med bildekritikk fra Roger

Lørdag

Kl. 06.15 Frokost
Kl. 07.00 – 09.00
Morgenøkt i Bjørneparken
kl. 10.00 – 12.00
2 timers workshop i makrofotografering. Teknikk, komposisjon og inspirasjon.
Kl. 12.00 – 13.00 Lunsj
Kl. 13.00 – 17.00
Feltarbeid og praktiske øvelser i Bjørneparken
Kl. 17.30
Foredrag om dokumentarisk foto/reportasjefoto. Hvordan fortelle en historie ved hjelp av bilder
Kl. 19.00 Middag
Kl. 20.15
Kveldsøkt i Bjørneparken

Søndag

Kl. 06.15 Frokost
Kl. 07.00 – 09.00
Morgenøkt i Bjørneparken
Kl. 09.00 – 10.00 Pause
Kl. 10.00 – 13.00
Feltarbeid og praktiske øvelser i Bjørneparken. Alle skal planlegge og produsere en featureartikkel.
Kl. 13.00 – 14.00 Lunsj
Kl. 14.00 – 17.00
Gjennomgang av gårsdagens fotofangst – med bildekritikk fra Roger. Tips og triks i Lightroom – og innføring i EPSON sine skrivere.
Poenggivning utdeles i henhold til fotokonkurransen. Kåring av vinnere og nestvinnere! Alle deltagere får flere bilder.
Dokumentarisk foto/reportasjefoto: Deltagerne skal løse en dokumentarisk oppgave – som sendes til Roger innen en uke. Oppgavene får tilbakemelding fra Roger

Endringer i programmet kan komme, avhengig av våre samarbeidspartnere, dere blir i tilfelle informert.

KURSHOLDER
Roger Brendhagen er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Bor nå i Oslo – men med side 300 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Han er tilknyttet Nikon og WWF som fotograf. Han har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene – med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. Roger er medlem av Norske Naturfotografer / NN. Roger holder en rekke kurs og workshops innen makro – og naturfotografi. Han hadde nærmere 6 000 deltagere på sine fotokurs i 2011.
Når Roger ikke er ute å reiser er han ofte å finne på Dovrefjell – som er hans andre hjem. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev. Der det fleste rygger unna – går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger.Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.

Roger Brendhagen ute i felten

Følg hans arbeide på:
http://www.brendhagen.no
http://www.facebook.com/roger.brendhagen
https://www.facebook.com/photographerbrendhagen
https://www.instagram.com/roger_brendhagen/
http://rogerbrendhagen.blogspot.no

OM BJØRNEPARKEN
Bjørneparken er, som navnet sier, en dyrepark med mange og flotte bjørner. Men, vi har også en rekke andre dyr som gaupe, rev, elg, rådyr, hjort og en rekke ”husdyr” som geiter, hest, gris, høner og ikke minst pinnsvin. Disse kan du møte, og flere av de kan stelles og koses med. Hos oss kommer du svært tett på dyrene; i vårt fôringsprogram med aktiviteter og fôringer hver time kan du lære å stelle dyr, se bjørnungen Brutus leke og få frukt på vår nye fôringsarena, se Gaupen ”Blixten” jakte på maten, være med inn i bjørnehiet, delta på vår dyrepasserskole, håndfôre elgen med gulerøtter og se dyrepasserne sosialiserer våre bjørner. Store gangbroer gjennom terrenget gjør det enkelt for deg å bevege deg rundt i parken. Trenden i dyreparker i Europa er færre dyr i større innhegninger. Her er virkelig bjørneparken en markedsleder, våre store og naturlige innhegninger gir trygge og selvstendige dyr, og dyrenes velferd er vi stolte over. I Bjørneparken trives både dyr og mennesker. Vi har store naturlige innhegninger, tilrettelagte fôringsarenaer med fôring hver time i åpningstiden. Her kommer du tett på dyrene, og lærer mer om de av engasjerte dyrepassere.

2 kommentarer Legg til din

 1. Christian Brudevoll sier:

  Kan man delta uten å bo på hotellet?
  Hva er i så fall prisen?

  Liker

 2. Interfoto sier:

  Hei det er mulig, men prisen blir ikke redusert med mer enn 1200,- kroner dette fordi det er en pakke som inkluderer, møterom, inngang bjørneparken, foredrag, workshop, frokost, lunsj og middag. mvh Karen Norton karen@interfoto.no

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s