Fotomagi med George Holz

George Holz (62) har portrettert de største stjernene gjennom flere tiår. Nå kommer han til Norge og holder en 2-dagers workshop 11.-12. april 2019.

Klikk for å se større bilder

Fotointeressen begynte allerede da han var 8-10 år, med farens Instamatic. Da han på videregående fremkalte et bilde for første gang, ble han hekta, og han søkte seg videre til univeristetet i Pasadena for å studere foto. Under utdanningen begynte han å jobbe som som assistent for Helmut Newton og var det samtidig som Mark Arbeit og Just Loomis som i dag er suksessfulle fotografer akkurat som George Holz.

Det var Helmut Newton som rådet George Holz til å forfølge en karriere som motefotograf i Milano. Der jobbet han i flere år før han etablerte seg med eget studio i New York i 1985. Det var i denne perioden han begynte å portrettere superstjerner, med fokus på Hollywood-stjerner ut over 90-tallet. En rekke av disse portrettene er samlet i boken Holz Hollywood: 30 Years of Portraits som ble utgitt i 2015.

«Holz Hollywood: 30 Years of Portraits» med Dennis Hopper på omslaget

Holz jobber i dag som professor og er etterspurt over hele verden som foredragsholder og workshopinstruktør. I tillegg jobber han fortsatt som fotograf og er for tiden opptatt med flere spennende prosjekter, blant annet en bok med aktbilder. I tillegg er han mentor for unge fotografer og fører videre sine fotografiske ambisjoner om å «alltid begynne og slutte med lys» og å «gjøre alt i kamera».

Se agenda og meld deg på workshopen med George Holz her

 

georgeholz.com
instagram.com/georgeholzofficial

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s