Jana Williams skaper en myk og drømmende stil med Profoto B10

Bryllupsfotografen Jana Williams fra Alabama bruker ord som tidløs, klassisk og romantisk for å beskrive hennes fotografiske stil, «med et snev av Vogue.»

For tiden bosatt i Hollywood, bringer hun disse kvalitetene inn i sin luksuriøse bryllupsfotografering.

I denne historien følger vi Jana Williams når hun oppdager at hun kan være tro mot sin myke og drømmende stil, selv under den harde California-solen, ved hjelp av Profoto B10.

A voyage of discovery
Entirely self-taught Jana remembers being fascinated with the vintage cameras she would collect in her apartment. » I always had a desire to go out there and do something creative; reading a book called «The Artist’s Way», by Julia Cameron, inspired me to pick up a camera and do something about it.»

Når Jana utviklet sin stil som fotograf, tok hun bilder av alt og alle, men hun innså til slutt at mennesker er hennes lidenskap. Hun begynte å fotografere portretter for Ford Models helt til en venn spurte om hun hadde lyst til å fotografere i et bryllup. Jana har siden den gang  aldri sett seg tilbake.

I dag fotograferer Jana bryllup over hele verden. Etter å ha blitt kjent med  Profoto B10 bestemte hun seg for å holde seg nærmere hjemme på flere måter. «Bryllup er det jeg gjør, så jeg ønsket å skape en slags forhøyet bryllupsstemning, noe romantisk og eterisk, men med «edge» som et motefotografi. Stedet Jana valgte var en kort kjøretur fra hennes Hollywood-hjem i de store åpne områdene i Malibu State Park. Der har hun en kombinasjon av stor himmel, nærliggende fjell og gyldne felt som strekker seg så langt øyet kan se.

Behind the scenes-bilder av Jana Williams i aksjon med Profoto B10.

Produkter i artikkelen

Profoto B10

Profoto OCF Softbox Octa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s