Storfamilien er samlet

Det er snart en måned siden pressemeldingen kom om at vi hadde fått nye eiere. Da overtok Foto.no alle aksjene i butikken Interfoto, distributøren Bresson og verkstedet Fotocare. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra både gamle og nye kunder, og internt hos Foto.no, Interfoto, Bresson og Fotocare er det også stor entusiasme og masse pågangsmot. På kort tid har vi blitt en mye større familie, og Interfoto og Foto.no kan trekke veksler på hverandre og samarbeide på en måte vi aldri tidligere kunne drømt om – til glede for kundene våre.

Les mer om overtakelsen på foto.no

Interfotos butikk på Skøyen består, og det samme gjør Foto.nos butikk i Bjørvika, så alle kundene finner butikken sin på samme sted og med de samme medarbeiderne også framover. Men oppkjøpet vil bedre vareutvalget, og flere folk betyr mer fleksibilitet og høyere kompetanse som kan deles i organisasjonen til glede og nytte for alle, både ansatte og kunder.

Nå jobber vi langsiktig med å skape enda bedre kundeopplevelser. Interfoto har alltid hatt høy status hos profesjonelle fotografer, mens Foto.no har bygget opp en solid videoavdeling for proffene, og dette er satsningsområder som vil fortsette. Også i framtiden vil avdelingen på Skøyen og avdelingen i Bjørvika ta de som lever av foto og video seriøst og være en trygg havn for både profesjonelle og entusiaster med oppdatert kompetanse, bredt vareutvalg og gode løsningsforslag som er tilpasset kundens behov.

Kort tid etter oppkjøpet hadde vi en felles sammenkomst i Interfotos lokaler, og det var veldig hyggelig å bli kjent med alle våre nye og dyktige kolleger. «To be continued..», som det heter på filmspråket.

interfoto.no

foto.no

fotocare.no

bresson.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s